Romantična proljetna kolekcija modnog dvojca ELFS

Andrea-Andrassy

Andrea Andrassy

Četvrta večer Fashion.hr-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto. Vesela i razigrana romantična modna bajka oduševila je poznate dame: Bornu Rajić, Anitu Dujić, Eciju Ivušić, Renatu Sopek, Mirelu Holy, Andreu Andrassy, Tihanu Harapin, Antoniju Šolu i mnoge druge.

Anita-Dujić

Anita Dujić

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke. Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju. I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.
„U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova“, kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

Nove modele brenda ELFS pogledajte u galeriji:

Antonija-Šola

Antonija Šola

Ecija-Ivušić

Ecija Ivušić

Borna-Rajić

Borna Rajić

Mirela-Holy

Mirela Holy

Josip-Tešija

Josip Tešija

Renata-Sopek

Renata Sopek

Tihana-Harapin

Tihana Harapin Zalepugin

A.D.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori