Claudia Schiffer dizajnirala cipele za Aquazzuru

90-ih je kao članica postave originalnih supermodela zauvijek ušla u modnu legendu, no za Claudiju Schiffer posljednjih godina čak i nismo toliko čuli. Poznata manekenka posvetila se obitelji i projektima oko kojih je strastvena, a tek u 2017. mnogo češće susrećemo njeno ime u modnim medijima. Razlog tome je vlastita kolekcija make upa koju potpisuje u suradnji s Artdeco Cosmetics, zatim pojavljivanje u rujanskom broju američkog Voguea povodom 125. obljetnice magazina, i onaj najnoviji – kolekcija cipela s Aquazzurom.

Claudia Schiffer x Aquazzura kolekcija

Pod budnim okom kreativnog direktora ove uspješne talijanske kuće cipela, Edgarda Osoria, Claudia Schiffer dizajnirala je ukupno 8 modela cipela. Kao što ih i sama opisuje, savršeno balansiraju između elegancije i statement stila, a namijenjene su svim modernim ženama. Aquazzura je otkrila kako izgledaju prvi modeli, salonke i sandale, koje bi bile klasične da nije malih pomaka u dizajnu. Ovako, rezultat su statement modeli kakve Aquazzura i inače donosi na modnu scenu, pa je za očekivati kako će kolekcija s poznatom manekenkom biti instantni hit.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori