Boudoir uspjeh u Bruxellesu

boudoir

Put u Bruxelles bio je za modni dvojac Boudoir od posebnog značaja. Naime prije mjesec dana Europska komisija sa sjedištem u Bruxellesu, odabrala je da budu jedne od 6 Europskih ambasadora struke, povodom Europskog tjedna strukovnog obrazovanja i vještina. Tako su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević imale čast biti gošće na svečanom zatvaranju te pred 500 visokih uzvanika iz Europske komisije održati inspirativan govor na engleskom, te ukazati na blagodat strukovnog obrazovanja i u kolikoj mjeri im je upravo to pomoglo u karijeri. Na događanju je sudjelovala i povjerenica za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost, Marianne Thyssen.
boudoir-bruxelles-cover

Odabirom hrvatskih veleposlanica, Hrvatska postaje dio mreže veleposlanika s područja Europe, uključujući zemlje poput Nizozemske, Njemačke, Italije, Grčke i zemalja Skandinavije. Zajednički je cilj ovih ‘veleposlanika struke’ i Europske komisije učiniti strukovno obrazovanje i osposobljavanje za napredne vještine i kvalitetna radna mjesta privlačnijim kroz razna događanja koja će se održavati u cijeloj Europi.

boudoir

Sestre Boudoir izabrane su s ciljem da kroz vlastito iskustvo pokažu kako stručna tehnička i teorijska znanja pomažu u razvijaju kreativne sposobnosti i rezultiraju uspješnim karijerama. Već 15 godina na modnoj sceni sestre Boudoir kreiraju standarde za domaće, ali i regionalne modne ljubitelje. Njihove kreacije upotpunjuju hrvatsku modnu scenu, a Boudoir brand utjelovljuje strukovnu izvrsnost. O sestrama Boudoir redovno piše Harper’s BAZAAR, a poseban prilog o njihovom radu snimio je i čuveni New York Times.

boudoir

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori