Boja lavande je novi modni hit na gradskim ulicama

Boja lavande

Ako vam se posljednjih mjeseci čini da više ne možete ni izbjeći poplavu odjevnih komada i modnih dodataka u svim tonovima ružičaste boje (a naročito onim puderastim), za vas na modnu scenu stiže jedna alternativa. Riječ je o boji lavande, koju su modni dizajneri uvelike forsirali na modnim pistama za proljeće 2018., pa upravo tada možemo očekivati njenu kulminaciju na gradskim ulicama. No, kao i svaki modni trend, i ovaj se lagano ‘zahuktava’. Dokazali su nam to street style izvještaji s nedavno završenih tjedana mode, na kojima se boja lavanda kao lajtmotiv lagano proteže odjevnim kombinacijama brojnih svjetskih trendseterica.

Paris str RF16 9658

Boja lavande postaje najpoželjnija boja

Nije naodmet spomenuti i činjenicu da je najpoželjniji pulover ove sezone u Mangu upravo onaj boje lavande, a i drugi high street brendovi polako se pridružuju s komadima u ovoj divnoj boji. Dovoljno nježna, a opet dovoljno ekspresivna, boja lavande začinit će svaku garderobu, počevši od ove hladnije sezone, pa sve do proljetne sezone kada očekujemo njenu ‘eksploziju’. Prije nego preplavi police i vješalice omiljenih nam trgovina, dozu inspiracije kako ju nositi, na odjeći ili modnim dodacima, donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Ana (@statebeauty)

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Paris str RS18 3420

Paris str RS18 2112

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Paris str RS18 7395

Paris str RS18 5756

Foto: IMaxtree, Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori