Birkenstock natikače u novom limitiranom izdanju

Birkenstock natikače jedan su omiljenih udobnih klasika. Jednostavne, praktične i svestrane, Birkenstock natikače kroz godine su se zadržale unutar naših ljetnih garderoba kao jedan od nezaobilaznih modnih dodataka. Čak je i modni svijet, usprkos neprestanim promjenama i novim trendovima, ove udobne natikače prihvatio kao uvijek aktualni klasik. Popularnost omiljenih natikača u modnom svijetu potvrdila je i najnovija suradnja brenda s Beth Buccini, osnivačicom poznatog Kirna Zabete dućana. Ultimativni ljetni par natikača s ovom je suradnjom dobio svoje nove, razigrano i vibrantno izdanje koje osvaja na prvi pogled.

BIRKENSTOCK X KIRNA ZABETE

Beth Buccini i popularni brend unutar svoje suradnje kreirali su jedan novi par kroz koji su u potpunosti redizajnirali omiljeni Arizona model i promijenili njegov klasičan izgled. Iako su zadržali svima omiljenu, udobnu siluetu i prepoznatljive detalje Arizona modela, spoj jarke crvene i millennial ružičaste boje ovo limitirano izdanje pretvorio je u jedno od najljepših izdanja Birkenstock natikača dosad. Vibrantna kombinacija boja, osim što će plijeniti pažnju gdje god krenuli, spojem omiljenih boja sezone je omiljenom ljetnom klasiku dala vrlo trenutan i trendi izgled s dozom poznate udobnosti.

Novo izdanje omiljenih natikača možete pronaći i naručiti u online shopu na službenoj stranici brenda.

Foto: Instagram, Birkenstock

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori