Anita Dujić nosi modele brenda Lulu Couture

Martina Tutić, dizajnerica koja stoji iza ovog brenda, novom je kolekcijom haljina još jedanput pogodila ukus LuLu djevojke, kreiravši zavodljive i jednostavne haljine, koje idealno balansiraju između primamljivog i nosivog, a djevojku čine jednostavno neodoljivom.

LuLu4

LuLu Couture ovom je kolekcijom osvojio i Anitu Dujić, manekenku i modnu blogericu, koja slovi za jednu od Hrvatica s najviše stila. U modnom editorijalu savršeno je prezentirala krojeve koji pristaju ženama svih dobnih skupina, zbog čega će ih zasigurno mnoge žene poželjeti imati u svome ormaru, a posebno poklonice udobne i ženstvene mode.

LuLu7

Budući da je dizajnerici od izuzetne važnosti da se žene osjećaju udobno u njezinoj odjeći, tijekom vlastite proizvodnje ove kolekcije koristila je samo materijale poput svile, fine čipke, pamuka, micromodala i vune.

LuLu5

Ovom kolekcijom, LuLu se odmaknio od dosadašnjih prepoznatljivih haljina i tunika s ilustracijama, obogativši dodatno brend sa svečanim večernjim haljinama, koje će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje u posebnim prigodama žele izgledati besprijekorno. Stoga će LuLu Couture showroom na polukatu Ilice 15 ostati nezaobilazna destinacija žena sa stilom i stavom.

Hair: Ruža Institut Kerastase
Foto: Goran Matijašec

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori