15 torbi od brušene kože

Stilska esencija boho stila i stila sedamdesetih je brušena koža koja ove sezone dominira modnim dodacima kao i svim ključnim komadima. Djeca cvijeća obožavala su torbe s resicama, a u jesenskim i zimskim kolekcijama je slojevita igra prave i brušene kože, te veličina i oblika torbice.

mangopost

Puno zanimljivih dekonstrukcijskih elemenata, sirovih rubova, kombiniranje različitih tekstura, od eko kože u kombinaciji sa sivim, crnim ili smeđim dijelovima, rezultiralo je zanimljivom modnom pričom u koju ćete morati uklopiti neku od ovih modela torbi. U koloritu osnova je zadržana u tamnoj skali, dok naglaske na ekstravaganciju donose narančasta, ružičasta i zelena. Donosimo 15 trendi modela torbi za ovu jesen.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori