Neodoljivi dječji lookbook brenda Massimo Dutti

massimo

Poznati brend Massimo Dutti iznova oduševljava svojim kolekcijama iz sezone u sezonu, a tako je i s editorijalima koji uvijek izgledaju privlačno i trendi. Za oko nam je zapeo novi brenda Massimo Dutti koji je ovoga puta posvećen najmlađima. Dječja kolekcija odjeće tako dobiva novu dimenziju, a naglasak je na boho modelima koji će oduševiti klince. Kao uvod u ljetne mjesece, editorijal je sniman u prirodi, čime se dodatno u fokus stavlja avanturistički duh koji je karakterističan upravo za toplije dane.

massimo2

Editorijal daje uvid u ljetnu kolekciju, a samim time i komade koje krase prirodni tonovi i zemljane boje, uz prizvuk klasike. Linija je primjer jednostavne, ugodne i chic mode za djecu. Aktivno ljeto u gradu ili u prirodi biti će zabavno uz ovu kolekciju, stoga zavirite što nam je popularni brend pripremio.

massimo3

massimo5

massimo6

massimo7

massimo8

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori