Preslatki osječki baby brend koji osvaja svijet

Pinch • toys su Sanja i Maja iz Osijeka koje dijele istu ljubav prema djeci, kreativnosti i minimalizmu. Nije im trebalo dugo da sve te sastojke pomiješaju u savršeni spoj iz kojeg se rodila jedna priča s igračkama koje će, nadaju se, dugo ostati dio svačije obitelji.

pinchtoys1

Njihov brend opisuju kao minimalistički, prirodan, multifunkcionalan i kvalitetan ručni rad izrađen kombinacijom prijateljstva, ljubavi i pažnje. Najljepši im je dio što se igraju i rade u isto vrijeme, a pri tome stvaraju igračke koje su sigurne za djecu, ekološki prihvatljive, razvijaju motoriku i svojim izgledom mogu se uklopiti u svaki dom.

pinchtoys12

Njihov najprepoznatljiviji proizvod su 100% pamučne ribice Wanda i Oscar u koje su se, priznaju, i same zaljubile, a ni mi im ne možemo odoljeti. Jednostavne, a opet efektivne ribice svoj su dom pronašle u dječjim krevetićima diljem svijeta čemu svjedoče Instagram profili brojnih mama blogerica koje su se odlučile upravo za Pinch • toys dizajn i koji se savršeno uklopio u trenutno jako popularan skandinavski stil.

pinchtoys11

pinchtoys9

Drvene proizvode u suradnji s domaćim stolarima izradjuju od bukve, jasena i johe, a bojaju ih ekološki prihvatljivim bojama koje su potpuno neškodljive za djecu. Tako su asortimanu nastali vlakići, autići, kućice i mobili za najmlađe.

pinchtoys10

pinchtoys6

pinchtoys3

Pinch • toys možete pronaći u sveukupno tridesetak web shopova u Europi, Australiji i Koreji a uskoro i u Japanu i Americi. Osim na stranici Pinchtoys.com, igračke su dostupne i u Muzeju Iluzija u Zagrebu. Brend možete pratiti i putem Facebook stranice te Instagram profila.

pinchtoys7

pinchtoys4

pinchtoys13

pinchtoys15

pinchtoys14

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori