O čemu sanjaju trudnice?

Kažu kako snovi reflektiraju zbilju. Pod utjecajem hormona u trudnoći, snovi buduće majke mogu biti itekako intenzivni te se činiti vrlo realnima.

snovitrudnice3

Snovi katkada pokušavaju razriješiti strahove i zabrinutost zbog majčinstva. Jer ako nešto ne razumijete u javi, snovi će vam pomoći, odnosno vaša podsvijest, te vam to vam objasniti u snovima. Uzbudljivim i živopisnim trudničkim snovima pridonosi i hormon progesteron kao i drugačiji stil života. Mijenja vam se stil spavanja, možda se češće budite ili ne možete dulje vrijeme usnuti. Kažu da su snovi trudnici najintenzivniji na početku i na kraju trudnoće.

snovitrudnice2

Neka istraživanja kazuju kako trudnice najčešće sanjaju gradnju kuće, životinje i vodu. Primjerice, voda u vašim snovima simbolizira emocije no treba obratiti pozornost je li voda čista ili prljava ili možda nemirna. Voda je također simbol čistoće, novog života. Kako se bliži kraj trudnoće, kod nekih trudnica raste i zabrinutost pa su i snovi uznemirujući.  No to vas ne treba mučiti, takvi snovi samo dokazuju da ste brižni i razmišljate o tijeku vašeg porođaja i vašoj budućnosti. I to je pozitivna stvar.

snovitrudnice5

Ionako znanstvenici tvrde da snovi nisu proročanstva, a tumačenje snova je samo zabava te duhovita priča prijateljicama uz kavu.

Foto: Hatch Collection

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori