Razigrani proljetni modeli u kolekciji brenda Mango Kids

djeca12

S dolaskom proljeća mnogi od nas obnovili su svoje proljetne garderobe, ali mame će svakako zanimati kakve trendi komade mogu nabaviti za svoje najmlađe. Poznati brend Mango tako je predstavio dječju kampanju koja nam donosi pravi duh proljeća. Modeli odjeće će biti omiljeni među djevojčicama i dječacima koji vole pastelne tonove, a u takvim komadima mogu provesti cijeli dan. Mango se poigrao s tematikom vizuala, kako bi dočarao svoju modnu viziju poletne i zaigrane proljetne sezone, što je polazna točka u kreiranju dječjih kolekcija već dugi niz sezona.

djeca

Tema kampanje je dječji klasik ‘Alisa u zemlji čudesa’, a njegova interpretacija u prvi plan donosi klasične proljetne komade. Najnovija Mango Kids kolekcija primjer je jednostavne, ugodne i chic mode za djecu, bazirane na prirodnoj paleti boja. Nježnost i kombinacija delikatnih materijala ovu kolekciju čine još poželjnijom, a čitava kampanja unosi dašak dječje bezbrižnosti spojem krojeva i šarenih boja.

djeca8

djeca14

djeca10

djeca2

djeca13

djeca19

djeca4

djeca9

fjeca9

Foto: Mango

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori