Preslatke IKEA noćne lampice za djecu koje tjeraju sva čudovišta

nocna-rasvjeta-2

Gašenje svjetla i mrkli mrak za mnogu djecu predstavljaju problem kojeg u djetinjstvu moraju prevazići. Čudovišta ispod kreveta, čudovišta u ormaru, strašne noćne sjene i tko zna što još mogu se otjerati u trenu s noćnom lampicom. Na tržištu ih ima zaista različitih, no IKEA već godinama u ponudi ima praktičnu noćnu rasvjetu simpatičnih oblika koja s noćnog ormarića efektno ispunjava svoju funkciju.

IKEA noćne lampice

Noćne lampice

Raznobojnim duhovima Spöka koji daju crveno i plavo svjetlo, ove se godine pridružila nova kolekcija LED šumskih životinjica koje tjeraju strašni mrak. Mali rakun i jež emitiraju bijelo svjetlo i u trenu će postati najbolji prijatelj vašem djetetu. Svi su izrađeni od sintetičke gume, nježni su na dodir, mogu svjetliti uz pomoć baterije ili punjača i nema šanse da se razbiju. Pozicionirajte ih na noćni ormarić, na okvir kreveta, ispod njega, na policu ili gdje god želite u sobi i cijelu će noć davati nježnu svjetlost.

IKEA noćne lampice

Slatke duhove Spöka ili ježića i rakuna Luriga nađite na odjelu dječje rasvjete brenda IKEA.

Foto: IKEA

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori