Foto priča dva domaća brenda – Baby Angel Wings i Violeta

Dodir je jezik kojeg bebe najviše razumiju u prvim trenucima života. Zbog toga roditelji posebno paze da je svakim dodirom njihova beba savršeno zaštićena i njegovana.

Upravo iz jedne takve želje razvio se sada već popularni hrvatski brend – Baby Angel Wings.

Kada obgrle bebe, Baby Angel Wings dječji jastuci s anđeoskim krilima postaju njihova zaštita i sigurna luka, poput anđela čuvara.

Međutim, u Angel Wingsu otišli su i korak dalje – svaki je jastuk prije slanja na svoje odredište opran Violeta Double Care deterdžentom i omekšivačem i tako odmah spreman za korištenje. Bebina koža je i do 5 puta tanja od kože odraslih i nema razvijene samozaštitne mehanizme. I zato sve što je u dodiru s bebinom kožom zahtijeva čistoću najvišeg stupnja i sigurnosti, pa suradnja ova dva domaća brenda nije iznenađenje.

Violeta Double care deterdžent i omekšivač posebno su kreirani za dječju odjeću i tkanine.

Formula s pet puta filtriranom vodom i njegujućim omekšavajućim micelama osigurava optimalnu njegu vlakana, a istovremeno je i sigurna pa se može koristiti bez straha da će koža vaše bebe biti izložena nepotrebnim kemikalijama. Proizvodi su dermatološki testirani, hipoalergeni, ne sadrže opasne sastojke kao što su umjetne boje, izbjeljivači ili parabeni.

Početak uspješene suradnje obilježen je i zanimljivim snimanjem u zagrebačkoj Esplanadi.

Mame i bebe su najljepši prizor za fotografiranje. Spontane su i iskrene, ali sa malom djecom je to ujedno i izazov.

U nastavku pogledajte behind the scenes video:

Foto: Rajna Raguž

Modeli: Nabilah Harron i Patricia Marić

Make up: Lada Mitrašinović

Frizura: Valentina Čajo

Odjeća: Max Mara Zagreb, Atelier Bebes

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori