ELFS opet ima školski pribor za poželjeti

Povratak u školske klupe (ili prvo upoznavanje s njima) već je iza ugla. A nakon što smo pribavili ono najvažnije, knjige, radne bilježnice, mape i slično, dolazi red na slatke muke biranja dodataka. Kakav ruksak kupiti, pernicu i bilježnice, broj jedan je zadatak koji djeci nije mrzak, a zabavit će i modno osviještene roditelje.

Već petu godinu za redom poznati hrvatski brend ELFS pred novu školsku i akademsku godinu predstavlja novu kolekciju školskog pribora.

Back to school by ELFS

Prepoznatljivi ELFS veseli printevi i ovog puta našli su se na bilježnicama, kolegij blokovima, ruksacima i pernicama. Tako možete birati između nježnih ženskih cvjetnih motiva, japanskog cvjetnog uzoraka ili s valovima, uzorka slova ili uvijek upečatljivih ELFS natpisa – uz sedam različitih boja i motiva lako ćete naći jedan za svoj stil.

Novi školski program poznatog brenda možete pronaći u ELFS prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, u svim prodavaonicama Narodnih novina, te na ELFS web shopu i e-trgovini Narodnih novina.

A jedan sretnik ili sretnica uoči nove školske godine ima priliku osvojiti ruksak iz nove kolekcije po vlastitom izboru!

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te u predmet maila navesti ELFS. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, morate lajkati Journal.hr Facebook stranicu i ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti nekoga tko bi isto volio sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 29. kolovoza 2018. u ponoć, a 30. kolovoza ćemo nakon nasumičnog odabira objaviti sretnog dobitnika.

Sretna dobitnica je Sandra Mirković. Čestitke!

Foto: ELFS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori