Behati Prinsloo je ponovno trudna

Behati Prinsloo trudnoća

Iako se očekivalo da će ove godine ponovno prošetati pistom na reviji Victoria’s Secreta, koja se održava u Šangaju, čini se kako slavnu manekenku Behati Prinsloo ondje ipak nećemo gledati. I to iz jednog sretnog razloga – Behati je sinoć na Instagramu objavila kako je ponovno trudna.

Behati Prinsloo ponovno trudna

Za Behati i njena supruga Adama Levinea ovo će biti drugo dijete, nakon što su 22. rujna prošle godine dočekali rođenje svoje kćerkice Dusty Rose. Svijetu su je prvi put službeno pokazali u veljači ove godine, kada je cijela obitelj dala podršku Adamu na eventu u sklopu kojeg je dobio svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih. Preslatka Dusty Rose tako će dobiti brata ili sestru, i to čini se kroz samo nekoliko mjeseci, budući da fotografija kojom je Behati objavila drugu trudnoću otkriva već poprilično zaobljen trudnički trbušćić.

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori