Bar Refaeli očekuje prinovu

Izraelska manekenka Bar Refaeli ispratila je 2015. godinu s puno lijepih trenutaka za pamćenje. Osim što je u rujnu razmjenila bračne zavjete s dugogodišnjim partnerom Adijem Ezrom, Bar je svijetu također obznanila da sa suprugom očekuje svoje prvo dijete.

Po svemu sudeći, 2016. godina za Bar Refaeli bit će podjednako uzbudljiva, a svoju novu ulogu u kojoj se nalazi po prvi puta, poznata je ljepotica najavila na Instagramu, podijelvši s obožavateljima fotografiju pozitivnog testa za trudnoću.

Ova radosna vijest bila je pitanje vremena, jer nekadašnja Viktorijina anđelica u više je navrata naglašavala kako si priželjkuje veliku obitelj. Prinova koju sa suprugom očekuje, prvi je korak u tom smjeru, a Bar koja je velika obožavateljica društvenih mreža sa sigurnošću će s publikom dijeliti sve lijepe trenutke svoje trudnoće.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori