Simona Antonović: Jedan proizvod za potpuni beauty look

Ponekad je dovoljan jedan stick proizvod i tri poteza za cijeli look.

Kremasti proizvodi odavno su osvojili moje srce, ali i srca brojnih drugih korisnica. Njihove prednosti su brzo i učinkovito nanošenje, smanjenje broja proizvoda i ambalaže tijekom putovanja, jednostavnost i lakoća kojima mogu poboljšati i osvježiti look. Dodatni bonus je kada kremasti proizvod dolazi u stick formi i može zamijeniti makar tri proizvoda u jednom.

Milk makeup zasigurno je najpoznatiji po svojim proizvodima koji dolaze u sticku. Osim kvalitetnih make up proizvoda, izbacili su i nekoliko preparativnih proizvoda vrijednih spomena. Tu je Milk Makeup Cooling Water, gel za instant smanjivanje natečenosti. Velika prednost je što se može držati u hladnjaku i izvaditi po potrebi, kada ste umorni ili kada jednostavno trebate osvježenje. Idealan je za vruće ljetne dane. Njeguje kožu, umanjuje znakove umora i hidratizira ju. Ne sadrži talk, ulja, gluten, veganski je proizvod i nije testiran na životinjama.

 

Milk Makeup Cooling Water

Bite Beauty The Multistick je 3 u 1 proizvod koji se nanosi poput kremastog proizvoda te pretvara u nježnu, baršunastu formulaciju na koži. Može se koristiti kao ruž za usne, rumenilo i kao sjenilo na kapcima. Nanosi se direktno iz sticka, u jako tankim slojevima i blagim pokretima. Prednost je što samo jedan proizvod možete staviti u torbicu i popraviti cijeli make up u pokretu.

 

Bite Beauty The Multistick

Clinique isto tako ima cijelu kolekciju Chubby Sticks proizvoda koji dolaze u sticku. Sigurno se svi sjećaju kultnih Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm balzama za usne koji su promijenili način na koji vidimo hidratantne stickove. Donijeli su nam njegu usana i intenzivni sjajni pigment u jednom. Ponuda se proširila pa tako sada možete pronaći Clinique Chubby Stick podloge, proizvode za konturiranje, highlightere, balzame i sjenila.

 

Clinique Chubby in the Nude™ Foundation Stick

Chubby in the Nude™ Foundation Stick odličan je izbor za sve one koji strateški žele prekriti i uljepšati ten. Podlogu možete nanijeti direktno iz sticka na lice, iz sredine lica gdje je potrebno najviše prekrivanja, prema vanjskim rubovima, zatim prekriti samo nepravilnosti i ujednačiti ten. Možete stopiti s prstima ili koristiti kistove i spužvice. Prekrivanje podloge je lagano do srednje i ima prirodno sjajni završetak. Može se koristiti samo kao korektor ako je to jedino mjesto na kojem je potrebno prekrivanje.

Nudestix Bronzing Pencil

NUDESTIX nudi cijelu paletu proizvoda u stiku, a posebno valja obratiti pozornost na njihove Bronzing pencil olovke s dvostrukim krajem. Na jednom kraju nalazi se mat kremasta nijansa koja može poslužiti za konturiranje ili kao sjenilo, dok na drugoj strani dolazi sjajnija verzija nijanse koja se koristi kao bronzer. Može se ujedno koristiti i kao olovka za oči i sjenilo, tako da imate sjajnu i mat verziju sjenila za svaki dan. Isto tako odličan proizvod za multitasking u ljetnim mjesecima.

 

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com

Foto: Instagram, Milk Makeup, Bite Beauty, Clinique, Nudestix

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori