3 seruma za lice koja biramo za proljetne dane

Kako nas kozmetička industrija oduševljava novim proizvodima svake nove sezone, tako konvencionalni beauty proizvodi dobivaju oštru konkurenciju. Otkako smo otkrile serume za lice, klasične kreme kao da su pomalo pale u zaborav. Naravno, i dalje su tu i čine dio brojnih beauty rutina, no kada se poželimo konkretnije njege i bolje hidratacije, serumi za lice skoro da nemaju premca. Najbolja stvar kod njih je da se mogu koristiti u svako doba godine i uvijek ostvaruju odlične rezultate na koži. Kombinirati se mogu i s mnogim drugim njegujućim proizvodima, kako bi koža dobila potrebnu njegu, pa čak i više od toga.

Ovog proljeća pouzdajemo se u ova tri seruma; APIVITA serum iz Queen Bee linije koji prenosi moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože i pomlađuje kožu iznutra, hit plavi serum s hijaluronskom kiselinom koji dolazi iz La Roche-Posaya i donosi sjainu hidrataciju, kao i onaj brenda The Ordinary koji u formuli ima it sastojak za njegu kože ove godine – skvalan.

APIVITA Queen Bee Holistic Age Defense Serum

APIVITA Queen Bee Holistic Age Defense Serum

La Roche-Posay Hyalu B5

La Roche-Posay Hyalu B5 intenzivno hidratantni serum za lice s hijaluronskom kiselinom

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane

Foto: La Roche-Posay, The Ordinary, APIVITA, Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori