Prekrasan i naglašen pogled uz serume za rast trepavica

serum za rast trepavica
@louisefollain

Dugačke, guste i čvrste trepavice – svi ih želimo, no tek su rijetke sretnice koje ih uistinu imaju. Zahvaljujući širokoj paleti različitih maskara, takav look više nije toliko teško postići, no što je s danima kad šminkanje, pa onda ni maskara, jednostavno nisu prioritet? Tu bi mogli uskočiti različiti serumi za rast trepavica. Njihovom pravilnom i redovitom uporabom možete postići zdravije, sjajnije i gušće trepavice. Serum za rast trepavica u sebi sadrži masne kiseline i peptide koje stimuliraju rast trepavica, a dodatni plus svakako je taj što se vrlo lako nanosi na trepavice.

Duge i guste trepavice zdravog izgleda

Ako već imate dugačke i guste trepavice, stručnjaci kažu kako je ipak poželjno koristiti serume, osobito one koji su obogaćeni dodatnim vitaminima jer se njima njeguju trepavice. Na taj način zadržavaju sjaj i čvrstoću te zdrav izgled.

serum za rast trepavica
@louisefollain

Serum za rast trepavica najčešće dolazi u pakiranju koje je vrlo slično maskari, a samo nanošenje vrlo je jednostavno – serum je potrebno nanijeti na sam korijen trepavice te se proizvod vrlo brzo upija. Stoga, ako niste zadovoljni izgledom trepavica, stvarno ne treba očajavati! Riječ je o nečem što je genetski uvjetovano, a zahvaljujući genijalnim serumima, nakon redovite primjene i sami možete imati trepavice o kakvima sanjate.

serum za rast trepavica
Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum
serum za rast trepavica
Revitalash Advanced Eyelash Conditioner
serum za rast trepavica
Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum
serum za rast trepavica
Shiseido Makeup Full Lash Serum
Embryolisse Lashes Booster Serum
RapidLash Eyelash Enhancing Serum
Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Foto: Instagram (@louisefollain), Maybelline, Nordstrom, LookFantastic

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori