Jedan korak u make up rutini koji nikad ne biste trebali preskočiti

Nakon njege kože koja je onaj ključan dio svakodnevne brige o koži i beauty rutine, dolazi vrijeme za make up. Bez obzira koliko jednostavan i minimalan ili efektan make up look odabrali, baš uvijek ćemo težiti besprijekornom izgledu koji će potrajati cijeli dan. Njegova tajna krije se na samom početku make up rutine, u njegovoj bazi. Iako će tekući puder biti prvi proizvod za kojim ćemo nerijetko posegnuti, jedan se proizvod istaknuo kao onaj ključan korak u nanošenju make upa koji nećete htjeti preskočiti težite li ujednačenom tenu, besprijekornom završnom efektu i postojanosti.

KAKO POSTIĆI BESPRIJEKORAN IZGLED MAKE UPA BAŠ SVAKI PUT?

U potrazi za make up proizvodom koji će prekriti male nepravilnosti, ujednačiti ten i stvoriti onaj željeni prirodni sjaj na koži spremni smo isprobati baš sve. Od tekućih formula koje se lako nanose do raskošne kremaste teksture i toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu, ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova donosi bezbroj različitih opcija među kojima baš svatko može pronaći svoj savršeni puder. Ipak, jednostavan beauty trik oduvijek se krio korak prije tekućeg pudera ili druge omiljene podloge – u primeru.

PRIMER – JEDAN MAKE UP PROIZVOD ZA BESPRIJEKORAN IZGLED

Nekad rezerviran za svijet profesionalnih vizažista i najvećih beauty entuzijasta, primer je u posljednjih nekoliko godina svoju popularnost pronašao i na mainstream beauty sceni na kojoj se istaknuo kao onaj jedan proizvod koji smo oduvijek tražili ne bismo li stvorili besprijekornu make up podlogu i tako na najbolji mogući način započeli svoju make up rutinu i svaki make up look.

Lagane teksture koja će se odlično slagati sa svakim tipom kože, s dozom hidratacije i ulogom zaštitne barijere između kože i make upa, primer je u trenu osvojio široku beauty publiku i postao novi make up favorit o kojem su svi brujali. Iako su i tekstura i hidratacija i zaštita koje smo pronašli u bočicama i tubama primera neki od razloga zbog kojih su primeri postali nezaobilazan dio naše svakodnevne make up rutine, efekt filtera koji zaglađuje ten bez sumnje se nalazi na samom vrhu liste stvari zbog kojih primere danas obožavaju baš svi koji su ih probali. Još jedan od efekata zbog kojih ćete, ako još niste, dodati primer u svoju make up kolekciju i svakodnevnu rutine je duža postojanost make upa koju ćete primijetiti baš svaki put kada svoju rutinu započnete s primerom.

Gdje pronaći primer koji će biti savršeni početak svakodnevne make up rutine? Pet odličnih primera s kojima, ako je suditi po tisućama pozitivnih kritika, ne možete pogriješiti donosimo u nastavku.

5 ODLIČNIH PRIMERA ZA SAVRŠENI POČETAK MAKE UP RUTINE

 

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating Base

Benefit The POREfessional Pore Primer

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Becca Backlight Radiance Priming Perfector

Foto: Instagram, Becca, Benefit, Chanel, Charlotte Tilbury, Smashbox

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori