Dior ima novi proizvod savršen za lagani ljetni make up

Dior Lip Tatto
@diormakeup

Ljeto nam još uvijek nije kalendarski došlo, no kozmetički su brendovi već pripremili genijalne proizvode s kojima će uljepšati toplu sezonu. Na listi beauty noviteta koje što prije želimo dodati svojoj kozmetičkoj torbici i isprobati, našao se i lip tint Dior Lip Tattoo koji dolazi u tri nove nijanse: Natural Dune, Natural Brown i Natural Rose.

Iz Diora su najavili kako je riječ o ekskluzivnom novitetu koji ima poboljšanu formulu, a na usnama traje čak do 12 sati. Također, opisali su ga kao genijalan proizvod koji će prodrmati postojeću beauty rutinu.

Dugotrajna postojanost i ugodan osjećaj na usnama

Iako ima formulu koja osigurava dugotrajnu postojanost, ona je poboljšana pa na usnama djeluje izrazito lagano i prozračno, a ostavlja trag koji se stapa s usnama poput tetovaže.

Dior Lip Tatto

Na prvu podsjeća na sjajilo, a mnogi za njih vežu negativno konotaciju jer često ostavlja ljepljiv osjećaj na usnama. Međutim, ovaj je lip tint nešto sasvim drugačije: stvara se wow efekt i na usnama ostaje lijepa, pigmentirana boja, a pritom nema neugodnog i pomalo teškog osjećaja na usnama koji se zna pojaviti nakon nanošenja sjajila. Dodatan je plus što ne isušuje usne, a iz Diora navode kako se besprijekorno spaja s usnama te naglašava njihovu prirodu boju.

Foto: Instagram (@diormakeup), Dior

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori