Nova balayage nijansa za savršenu jesensku frizuru

Jesenska nam sezona uvijek priredi nove i zanimljive trendove, a po povratku s mora na gradski asfalt, mnogi se odlučuju za novu frizuru kako bi povratak svakodnevnim obvezama i rutini bio jednostavniji, a istovremeno i stylish. Mnogi stilovi samo su “podignuti” na novu razinu ili im je dodan neki novi “moment” zbog čega izgledaju još bolje i zovu nas da ih isprobamo. Jedan od takvih trendova je i onaj najnoviji iz svijeta balayagea – caramel mocha. Iako je balayage nekako karakterističan za ljeto i toplu sezonu, odlično izgleda u svakom razdoblju godine te kosi pruža potrebno osvježenje. I nakon nekoliko godina kad se prvi put pojavio, i dalje je riječ o trendu od kojeg jednostavno ne odustajemo, a volimo ga jer pristaje različitim tipovima kose i različiti stilovima frizure, bez obzira na to radi li se o uvojcima ili ravnoj kosi, o dugoj ili kraćoj dužini.

caramel mocha
@coloredbycaitlin

Omiljeni su pramenovi dobili svoje novo izdanje, a caramel mocha stigli su taman na vrijeme da postanu nova ‘it’ nijansa balayagea. Ovaj je look na svojem Instagram profilu predstavila američka hair stilistica Caitlin Dugan iz Gloss Color studija u kojem su termini za novu frizuru popunjeni čak do studenog! Vrlo je važno napomenuti ono što i sama frizerka kaže, a to je da se do ovakve boje ne može doći u jednom pokušaju, već je potrebno zakazati nekoliko tretmana u frizerskom salonu kako bi se dobio željeni rezultat. Najčešće se radi na smeđoj kosi kojoj se zatim dodaju blaži tonovi u boji karamele, a njezina je preporuka da klijent frizeru objasni kako želi svijetle, pomalo kontrastne tonove koji će u kosi izgledati toplo, a istovremeno kosi dati bogatstvo. Za kraj je dodala kako bi se ovakva frizura trebala osvježavati, u prosjeku, svakih 12 tjedana, između dva termina u salonu, njegovati s prikladnim proizvodima za kosu da bi zadržala svježinu i lijep izgled.

caramel mocha
@coloredbycaitlin

Foto: Instagram (@coloredbycaitlin)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori