ReTreat je novi beauty salon u splitu

Svaka žena zna da nije lako pronaći onaj savršeni salon za njegu koji će odgovarati po pitanju svih parametara, no jednom kada se idealno mjesto pojavi na njihovom radaru, stalno će se u njega vraćati. Njega lica, tijela, kože općenito igra veliku ulogu u svakodnevnom životu žena, stoga ne iznenađuje želja da rutinu imamo na mjestu na kojem se osjećamo ugodno, gdje je osoblje profesionalno i gdje su proizvodi korišteni samo oni najviše kvalitete.

Beauty salon ReTreat Split

U Splitu je nedavno otvoren upravo takav salon, i nije rezerviran samo za žene. ReTreat Split osigurava najbolju uslugu, osmišljenu za svaku osobu pojedinačno, žene i muškarce, kako bi dobili osjećaj ekskluzivnosti i luksuza prilagođenog mogućnostima klijenta. Salon se nalazi u samom centru Splita, na adresi Ulica Jerolima Kavanjina 1 i prava je oaza opuštanja, izolirana od užurbanih gradskih ulica, a odlikuje ga individualni pristup svakom klijentu pri kojem ćete i naučiti kako sami prepoznati stanje svoje kože te kako problematici pristupiti od samog početka. Svaki dolazak jamči analizu, savjetovanje, edukaciju vezanu uz stanje kože i tretmana te na kraju, kupovine ciljanih proizvoda za sve potrebe.

U tu svrhu, u salonu se nalaze samo najbolji brendovi za njegu kože, koji se odlikuju visoko koncentriranim sastojcima, između kojih se na prvom mjestu izdvaja omiljena tajna njegovanih Parižanki, Biologique Recherche.

Biologique Recherche primjenjuje personalizirani pristup već 40 godina, i s tim je ciljem do sada razvio više od 100 proizvoda, koji se međusobno mogu dopunjavati u jedinstvenoj njezi, savršeno prilagođenoj svakom klijentu ponaosob i njegovom trenutnom stanju kože. Biologique Recherche ne prodaje proizvode bez dijagnoze kože, čime se osigurava da klijenti koriste ispravne proizvode i tretmane. Briga o klijentu ne odnosi se samo na sat i pol vremena koliko prosječno traje tretman u salonu ljepote ReTreat, već se nastavlja i kada klijenti kod kuće koriste preporučene proizvode i na koji ih način nanose.

Biologique Recherche Lotion P50

Ako bismo trebali istaknuti proizvod po kojem je Biologique Recherche prvenstveno poznat, onda je to svakako ikonički Lotion P50, višenamjenski losion koji istovremeno izvodi blagi piling, hidrira kožu i uravnotežuje njenu pH vrijednost. Time se ubrzava proces obnavljanja stanica kože te je ovo temeljni proizvod kojim započinje svaka njega Biologique Recherche. Kod tretmana lica istaknuli bismo najpopularniju njegu Soin Restructurant et Lissant, tretman koji smanjuje znakove starenja kože, hidratizira je, štiti te zaglađuje i omekšava sitne borice i bore. Bogat omega 3, hijaluronskom kiselinom i proteinima svile, ovim se tretmanom zaglađuju neravnine i omekšava kožu, a različitim tehnikama ručne masaže lica postiže se stimulacija mišića koji kožu vašeg lica, vrata i dekoltea čine zategnutom.

Biologique Recherche Micro Puncture Lab

Personalizirana njega tijela

Kao novost tu je i Kedma Cosmetics, kozmetička linija bazirana na revitalizacijskim svojstvima minerala Mrtvog mora, obuhvaćajući proizvode za njegu kože, kose i spa proizvode, dok se zlatna linija s proizvodima za njegu lica i tijela oslanja na anti-aging efekt zlata u spoju s neizostavnim mineralima.

Posebno educirano osoblje koje je završilo dugotrajne treninge, naglasak će staviti na njegu lica i tijela. Kada je o njezi tijela riječ, na raspolaganju su opuštajuće i anticelulitne masaže, pilinzi, ultrazvučni valovi, radiofrekvencija i vakuum, za ciljano smanjenje celulita, obujma kritičnih zona i ožiljaka.

Salon ReTreat Split možete naći na Instagram profilu @retreat.hr te ih kontaktirati putem e-mail adrese info@retreat.hr.

Foto: PR

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori