The Ordinary predstavio idealan set proizvoda za beauty početnike

Daily Set

Za sve one koji još uvijek nisu u potpunosti ušli u beauty svijet te svijet njege kože, može biti pomalo teško u moru različitih proizvoda odabrati onaj pravi za svoj tip kože, kao i procijeniti koji je proizvod vrijedan da bi se u njega uložili novci. Ipak, najpopularniji brend u vlasništvu Deciema, The Ordinary, pomogao je riješiti taj problem i to na način da su predstavili Daily Set, komplet koji se sastoji od tri besprijekorna proizvoda, idealna upravo za beauty početnike. Daily Set donosi tri proizvoda koji su ujedno i best-selleri s potpisom The Ordinaryja: Squalane Cleanser, Hyaluronic Acid 2% + B5 serum i Natural Moisturizing Factors + HA kremu za lice. Ta tri proizvoda su odabrata jer su nježni za lice, sigurni i odgovaraju različitim tipovima kože, čak i najosjetljivijem.

Dodatan plus ovih proizvoda je i taj što se mogu koristiti u različitim godišnjim dobima pa je početak jeseni pravo vrijeme da ove proizvode uklopite u beauty rutinu ili ih odaberete kao proizvode za početak stvaranja rutine njege lica. Proizvodi se mogu koristiti i u jutarnjoj i u večernjoj njezi lica, a mogu se na lice nanositi samostalno ili u kombinaciji s nekim drugim proizvodima.

Daily Set

Super Cleanser je čistač za lice koji uklanja make up, a kožu ostavlja svilenkasto mekanom i čistom, a sadrži i glicerin kako bi se koža dodatno hidratizirala. Za hidrataciju će odlično poslužiti serum Hyaluronic Acid 2% + B5 koji na licu ne djeluje teško te ne ostavlja masan trag, a koža ostaje nahranjena i hidratizirana. Posljednji proizvod u kompletu je hidratantna krema Natural Moisturizing Factors + HA koja sadrži aminokiseline i ceramide zaslužne za zaštitu barijere kože tijekom cijelog dana.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori