Simona Antonović: Tri nove tehnike nanošenja rumenila

rumenilosimona

Ako ste kojim slučajem zapale u rutinu nanošenja rumenila, evo nekoliko prijedloga kako ju uzdrmati i preokrenuti! Provjerite tri nove tehnike koje vam otkriva poznata vizažistica Simona Antonović:

Stripping

rumenilo1

Ne, nema ovdje namigivanja i tajnih znakova, ne radi se o takvom „strippingu“. Ovu tehniku nanošenja rumenila beauty urednici iz Elle.uk nazvali su tako jer pozicioniranje rumenila izgleda poput linija na licu. Nanošenje rumenila kistom od jednog obraza, preko nosa do drugog obraza ostavlja dojam osunčanog lica, naglašenih jagodica i izgleda puno prirodnije od tipičnog nanošenja. Nježne i lake ruke koristite svoje rumenilo, a još mekaniji efekt postignite korištenjem velikih i mekih kistova.

Promrznuta ljepotica

rumenilo3

Hladnoća nije najugodnija stvar, ali itekako nam dobro stoji na licu. Zdravi rozi sjaj na obrazima koji se spušta prema dolje, slijedeći je način nanošenja rumenila. Započnite na vrhovima jagodica i stapajte rumenilo prema dolje. Pripazite s odabirom boje rumenila – odaberite svoju prirodnu rumenu boju kako bi tranzicija na licu izgledala što bolje.

Osunčana diva

rumenilo2

Ostavite snažne konture, vratite boju svom licu koristeću rumenila i lagane bronzere. Nanošenjem rumenila tik uz rub linije kose zimi vraćate boju u lice, a ljeti koristeći bronzere da se bolje stope s vašim tenom. Lagano nanosite tako da se boja neprimjetno stopi s vašim prirodnim tenom.

Preuzeto sa www.simonantonovic.com
F
oto: Imaxtree. Instagram (@simonaantonovic)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori