Ako ste se vratili s mora, ovi parfemi će vas i dalje podsjećati na omiljenu plažu

Svako godišnje doba ima svoj parfem, a ljetnom sezonom dominiraju oni laganih i prozračnih mirisnih nota, koje ostavljaju specifičan mirisni trag na koži čak i u ljetnim vrućinama.

Pisali smo vam o citrusnim parfemima, kao velikom trendu za ljetnu sezonu, koji popularnost dijele s tropskim mirisima, još jednom nevjerojatno poželjnom kategorijom mirisa za ljeto. Ima nešto u tropskim mirisima što nas automatski odvodi u ljepše krajeve, čak i onda kada nismo u mogućnosti biti tik uz more, na nekoj suncem okupanoj pješčanoj plaži.

Zato uspomene na istu evociraju upravo ovi mirisi, koji dolaze iz kolekcija poznatih parfemskih brendova, među kojima su i oni niche usmjerenja. Ananas, kokos, hibiskus…

Sve te mirisne note čine tropske parfeme toliko posebnima, pa ih nositi možete čak i u drugim godišnjim dobima, kada se zaželite onog pozitivnog osjećaja koji je pratio drago vam putovanje u egzotične krajeve ili ljetovanja koje je prebrzo prošlo. Top 10 tropskih parfema donosimo u nastavku.

Memo Paris Tamarindo Eau de Parfum

Bobbi Brown Beach Eau de Parfum

Giorgio Armani Sun di Gioia Eau de Parfum

Aerin Hibiscus Palm Eau de Parfum

Aerin Hibiscus Palm Eau de Parfum

Jo Malone London ‘Tropical Cherimoya’ Cologne

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest Eau de Toilette

Maison Martin Margiela Beach Walk for women

Philosophy Pure Grace Endless Summer Eau de Toilette

Kilian Love The Way You Feel Eau de Parfum

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori