Savršena proljetna nijansa za sve brinete

Američka glumica Emma Roberts prije nekoliko dana odlučila se za efektnu transformaciju frizure. Umjesto prepoznatljive plave boje za kosu, talentirana mlada glumica odabrala je raskošnu smeđu nijansu i svojim odabirom istaknula beauty trend koji će bez sumnje obilježiti proljetnu sezonu.

SMEĐA BOJA ZA KOSU JE SAVRŠENI IZBOR ZA PROLJEĆE

Nakon desetljeća koje je obilježio još uvijek popularni balayage i istaknuo svjetlije tonove koje su u svaku kosu unosili zaigrani prošarani pramenovi, početak prošle godine iznenadio je povratkom prirodnog looka koji je u središte trendova iz svijeta kose i frizura vratio prirodne boje. Sve veća popularnost nude trenda koji ne donosi drastičnu promjenu prirodne boje, već ju naglašava i izvlači ono najbolje iz nje, među najpoželjnije nijanse vratila je raskošnu smeđu paletu.

TRENDI NIJANSA ZA SVE BRINETE

Iako ju mnogi koji je imaju smatraju neuglednom ili dosadnom, smeđa kosa nudi raskoš predivnih nijansi koji stvaraju vrlo ženstveni i chic izgled. Od prozračnih svijetlo smeđih tonova do zagasitih tamnih nijansa koje nose poseban allure i dozu mistike, predivne i raskošne smeđe nijanse osvojit će vas i natjerati da se ponovno zaljubite u svoju smeđu kosu. Kako bi naglasili ljepotu smeđe kose dovoljno je tek dodati joj malo sjaja, razigranih pramenova ili toplih podtonova.

Proljetna sezona donosi smeđu boju za kosu u njezinom najboljem izdanju koje će obožavati sve brinete. Raskošna tamnosmeđa boja bit će savršeni početak savršene proljetne nijanse koju će brinete za novu sezonu osvježiti nijansu ili dvije svjetlijim, vrlo decentnim i jedva primjetnim pramenovima na donjoj polovici kose koji će tamnoj boji dati novu dimenziju i raskošniji izgled. Daleko od balayage ili ombre pramenova, novi trendi pramenovi koji će ovog proljeća poželjeti isprobati sve brinete bit će mnogo suptilniji i umjesto uloge onog najefektnijeg dijela frizure, odigrat će ulogu detalja čiji je cilj dodatno naglasiti ljepotu raskošnih tamnosmeđih tonova.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori