9 savršenih crvenih ruževa za usne za ljeto

@carmengracehamilton

Toplije dane svake proljetne sezone dočekamo s velikim oduševljenjem, jer proljetni dani ujedno znače odmak od zimskog sivila i monotonije koja tijekom najhladnije sezone zavlada našim garderobama, ali i kozmetičkim torbicama. Povratak boja u iste, svakako je razlog za slavlje, a s tek malom dozom pigmenta na nekoj od točaka na licu odmah se osjećamo vedrije, ženstvenije i ljepše. Upravo zato, ruž za usne nezaobilazan je korak u našoj svakodnvnoj beauty rutini ovog proljeća i uz sve divne koraljne i ružičaste nijanse, još uvijek ne odustajemo od bezvremenskog crvenog ruža za usne.

@yslbeauty

Koji crveni ruž odabrati za ljeto?

Ovu nedoumicu pomoći će riješiti najnovija make up kolekcija koja nam dolazi s potpisom kuće YSL Beauty. YSL je po pitanju ruževa za usne postao istinski autoritet, pa je i ova nova kolekcija jedan savršeni kolaž i spektar najljepših, ali i najkvalitetnijih crvenih nijansi za usne.

Kolekcija se zove Endanger Me Red i donosi 9 crvenih nijansi za ljeto. Neke u sebi kriju dozu narančastog, a neke ružičastog podtona i u ovom izboru, nema sumnje, naći će se svaka žena. Ako ovim vibrantnim nijansama dodamo i preplanuli ten, ljetni beauty look još će više dolaziti do izražaja. Kolekciju pobliže otkrijte ovdje.

Foto: YSL Beauty

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori