Tekući puder u čak 100 tonova krije i vašu savršenu nijansu

Kao beauty heroj mjeseca, iako smo tek na polovini travnja, nametnuti bi se definitivno mogao novi tekući puder beauty brenda PUR, koji je postao poznat po svom mineralnom make upu i činjenici da njegovi proizvodi svakodnevno poboljšavaju izgled i zdravlje kože. Ovaj proizvod o kojem vam danas pišemo, heroj je ne samo zato što je multifunkcionalan (djeluje kao tekući puder i korektor u jednom), već i zato što se radi o formuli podloge koja dolazi u impresivnih 100 nijansi. Da, dobro ste pročitali, čak 100 različitih tonova među kojima će se pronaći baš svaki ton, pa čak i podton kože.

Revolucija s brojem nijansi u kojima danas dolaze tekući puderi počela je još prije nekoliko godina, a Lancôme je pritom bio među prvim brendovima koji su svoje podloge odlučili učiniti inkluzivnijima i pristupačnijima u smislu da većina žena sada zna kako može pronaći svoju savršenu nijansu pudera u njihovoj ponudi. Poznati francuski brend učinio je to sa svojom Teint Idole Ultra Wear Foundation, podlogom koja je postala dostupna u impresivnih 40 nijansi, što je prije par godina bio uistinu ogroman broj različitih tonova.

2018. godina je, zatim, apsolutno postala godina inkluzivnosti, a najviše se razgovaralo o tekućim puderima koji su izašli iz make up pogona Rihanninog brenda Fenty Beauty. Njenih 40 nijansi, dodatno je obogaćeno s novih 10 početkom ove godine, s čime se Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation popela na čak 50 različitih tonova.

No, onda je u priču ušao gore spomenuti beauty brend PUR, koji si je medijski prostor u beauty svijetu osigurao s najavom kako lansira čak 100 nijansi svoje 4-In-1 Love Your Selfie formule, koja je zapravo tekući puder i korektor u jednom, a ima i njegujuću kvalitetu.

Formula nudi potpuno prekrivanje nedostataka s prirodnim finišem. Može se nanositi u sitnim točkicama na ciljana područja za prekrivanje nesavršenosti u maniri korektora ili se blenda po cijelom licu poput tekućeg pudera. 100 tonova osmišljeno je kako bi se slavila individualnost i kako bi žene imale proizvod za ten koji savršeno odgovara njihovom tonu kože.

Nijanse su podijeljene u 20 opcija unutar 5 obitelji tonova; od svijetlih do vrlo tamnih. Tu su i opcije za zlatni, ružičasti ili neutralni podton, pa ako vam se čini da je teško snaći se u toj uistinu bogatoj ponudi, niste u krivu. Ipak, brend je odlučio doskočiti i toj problematici. Pur je udružio snage sa stranicom Findation, platformom koja vam pomaže pronaći svoju idealnu nijansu nekog pudera prema nijansama pudera koje ste dosad koristili od drugih make up brendova. Osim toga, 19. travnja, kada i sama podloga, službeno će predstavljen biti Instagram profil @purshadefiner na kojem će objavljivane biti neretuširane fotografije ljudi koji nose 4-In-1 Love Your Selfie podlogu, kako bismo mogli vidjeti izbor nijansi i njihov dojam na licu.

 

Foto: Pur

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori