Četiri trendi boje kose koje će vladati 2020. godinom

@anhcotran

Nova godina, ali i novo desetljeće su pred vratima. Iako na kraju godine uvijek volimo “zbrajati” sve u protekloj godini, uvijek se nekako još ljepše okrenuti onome što nas tek čeka. Kad je riječ o beauty svijetu, jedna od stvari o kojoj se najviše raspravlja svakako su trendovi koji će vladati u godini pred nama, a tema koja “krade” mnogo pozornosti svakako je ona o it boji kose. Ako je nova boja kose jedna od stvari koje si priželjkujete u nadolazećoj godini, u nastavku donosimo četiri boje koje će vladati 2020. godinom.

Boja mliječne čokolade

@taunidawson

Na beauty tron najpopularnijih boja u godini pred nama popet će se mliječna, sasvim prirodna nijansa smeđe boje koja će na svakom licu izgledati svježe. Profesioalni koloristi savjetuju tamnije tonove na korijenu, a svjetlije prema vrhovima jer će takav “raspored” nijansi kosi pružiti uvijek poželjnu dimenzionalnost.

Rooted beige

@sheamarie

Borba protiv izrasta na kosi jedna je od najdugovječnijih borbi, no u novoj bismo godini od nje ipak mogli – odustati. Naime, svjetski stručnjaci za boju kose tvrde kako plava kosa najbolje izgleda kad se kombinira s balayage tehnikom, pri čemu se koristi i root-smudging tehnika, odnosno nijansiranje ide od tamnije smeđe na korijenu prema svijetlijim tonovima smeđe, a zatim i plave.

Crveni odsjaj

@thelittlemodel_

U protekloj smo godini nekoliko puta svjedočili trendu jarko crvene boje u kosi, međutim 2020. godina donosi nam njezine suptilnije nijanse koju frizerski stručnjaci nazivaju Orchard Red. Riječ je o nijansi koja ima crveni odsjaj, a u njoj se na suptilan način miješaju tonovi zlatnog bakra s ružičastim podtonom. Ova se nijansa može odlično uklopiti u balayage tehniku jer će dodati bogatstvo i raskoš svakoj osnovnoj nijansi boje.

Honey blonde

@chrismcmillanthesalon

Ako ste u potrazi za savršenom nijansom plave koja ima više žutih, nego srebrnih, hladnih tonova, onda je honey blonde boja koja će vas oduševiti. Ova boja kose podsjeća na osunčane pramenove koji nastaju u ljetnim danima, a frizerski stručnjaci kažu kako se ključ za postizanje ovakve nijanse krije u “podlozi”, odnosno treba pronaći savršenu nijansu – svi koji imaju malo tamniji korijen, treba ga posvijetliti za koju nijansu jer će se tako postići dimenzionalnost kose, istaknuti pramenove i dobiti mekani, završni sloj.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori