‘It’ boja laka za nokte za studeni

@paintboxnails

Jesen nam je stigla u svojem punom ruhu i konačno možemo nositi sve trendove koji su strpljivo čekali svoj red nakon babljeg ljeta koje je trajalo gotovo cijeli listopad. S jeseni su stigle i njezine “klasične” boje, među kojima se svakako ističu bordo, boja vina, nijanse smeđe i vječna crna, kao i klasična crvena boja koja lijepo izgleda na svim noktima te nas prati kroz svako godišnje doba te je ujedno bila i it boja laka za nokte u listopadu.

No, ako ove sezone želite unijeti promjenu u standardnu jesensku paletu boja, možda je vrijeme da isprobate nešto novo. Umjesto očekivane crne boje, vrijeme je za odmak od klasike koji dolazi u vidu tamnijih nijansi plave boje.

@oliveandjune

Plavi lak za nokte nije najčešći i svakodnevni odabir, no kao stvoren je za hladnu sezonu. Sve nijanse raskošne plave izgledaju odlično s bogatim pletivom, traperom u različitim varijantama, kao i najjednostavnijim haljinama – svakoj odjevnoj kombinaciji bit će savršena točka na “i”. S obzirom na to da je u posljednje vrijeme osobito popularna tehnika u kojoj se svaki nokat boja drugom nijansom, možete u jednoj manikuri isprobati i nekoliko različitih tonova. U nastavku donosimo nekoliko prekrasnih nijansa tamnije plave koje su idealan odabir za hladan studeni u kojem se trenutačno nalazimo, ali i cijelu zimu.

Chanel Le Vernis – 624 Bleu Trompeur
plavi lak
OPI The Nutcracker and The Four Realms – March in Uniform
plavi lak
essie 92 Aruba Blue Shimmer
plavi lak
Catrice ICONails – 61 Me, Myself And My Polish
plavi lak
OPI Tokyo Collection – Chopstix and Stones
plavi lak
Rimmel 60 Seconds Flip Flop – 826 Cobalt Heaven
plavi lak
Jessica Custom Nail Colour – Majestic Crown

Foto: Instagram, Notino, Look Fantastic

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori