Chic Francuskinje koje volimo pratiti i zbog odličnih frizura

@ruerodier

Kad u istu rečenicu stavimo ljepotu i nonšalantnost, mnogima prvo na pamet padnu Francuskinje i epitet chic koji se provlači kroz sve što one rade, bez obzira na to odnosi li se na stil života, modne igru kroz odjevne kombinacije ili beauty navike. Upravo govoreći o posljednjem, već se godinama pokušava “dešifrirati” tajna njihovog looka, odnosno u čemu lež ključ postizanja te ležerne, a istovremeno šarmatne profinjenosti i neusiljene elegancije koju nije uvijek jednostavno postići. Iako tajna još uvijek nije otkrivena, njhov prirodni, a opet ženstveni stil slijede generacije žena svih krajeva svijeta, a štogod one napravile, uspiju ukrasti pozornost jer jednostavno znaju kako, bez obzira na to radi li se o modi, šminkanju, frizurama, vježbanju… Govoreći o filozofiji koju slijede svojim životnim stilom, najlakše bi ju se moglo opisati onom dobro, starom manje je više, a a ta formula koju nije uvijek jednostavno slijediti, vrijedi iza frizure. Njihove su frizure jednostavne, gotove u tren oka, no pritom imaju chic predznak te s tako stiliziranim frizurama izgledaju odlično u različitim situacijama, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim prigodama ili svečanijim prilikama kad je elegancija u prvom planu.

Pravilo ‘Manje je više’ vrijedi i za frizure

@leiasfez

Gledajući frizure poznatih Franuskinja koje volimo pratiti na Instagramu, već je na prvi pogled jasno kako im je jednostavnost primarna, a popularne boje za kosu, kao i tehnike šišanja nerijetko preskaču te se odlučuju za klasiku. Umjesto toga, radije su u potrazi za frizurom koja će biti savršena za teksturu njihove kose, a u isto vrijeme i pristajati obliku lica, što rezultira savršenom frizurom za svaki dan na čije je stiliziranje potrošeno minimalno vremena. Ipak, iako na stiliziranje ne troše mnogo vremena, njega je kose vrlo bitna pa osim pranja kose, hair rutina uključuje i korištenje maske, kao i omiljenog ulja za kosu kako bi ona bila svilenkasta te kako bi se izbjegli ispucali vrhovi.

@leiasfez

Kad je riječ o stiliziranju kose, imamo osjećaj da i tu vrijedi filozofija manje je više, osobito kad se radi vremenu utrošenom na rađenje frizure, bez obzira na to radi li se o jednostavnim valovima u kosi, messy punđi, kratkom bobu ili pomalo trendovskim frizurama kad glavnu riječ vode detalji poput marame, obruča za kosu ili ukosnica. U nastavku donosimo nekoliko cura koje nas svakodnevno oduševljavaju odjevnih kombinacijama i izvrsnim smislom za modu, a ovog puta smo obratili pozornost na njihove frizure koje izgledaju jednako odlično!

@ruerodier
@ruerodier
@ariadibari
@ariadibari
frizura
@lifeofboheme
frizura
@lifeofboheme
frizura
@jeannedamas
frizura
@annelauremais
frizura
@annelaureamis
frizura
@camillecharriere
frizura
@sabinasocol
frizura
@sabinasocol

Foto: Instagram

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori