Celebrity ‘it’ djevojke ove jeseni biraju kosu boje lješnjaka

Jessica Alba

Početak jesenske sezone uvijek donosi nekoliko važnih promjena – zrak postaje svježi, lišće mijenja svoju boju, a mi već s prvim jesenskim danima dobivamo želju za promjenom frizure. Kao opuštajući, ali i moćni ritual koji može promijeniti ne samo kako izgledamo, već i kako izgledamo, odlazak frizeru jedan je od najčešćih i najpopularnijih poteza koji povezujemo s novim počecima zbog čega je početak jesenske sezone vrijeme kada će mnogi od nas sjesti u frizersku stolicu sa željom za promjenu boje ili dužine ili tek suptilnim osvježenjem frizure.

Promjena ili osvježenje frizure jedan je od omiljenih jesenskih beauty trikova ‘it’ djevojaka iz celebrity svijeta. Njihove nove jesenske frizure već smo imali prilike vidjeti na crvenim tepisima diljem svijeta, u prvim redovima modnih revija najprestižnijih modnih kuća i dizajnera, na različitim događanjima i u opuštenim dnevnim izdanjima uhvaćenim na paparazzo fotografijama. Jedan od celebrity jesenskih favorita, kada je o frizurama riječ, bez sumnje je topla i nježna boja lješnjaka.

KOSA BOJE LJEŠNJAKA JE JESENSKI TREND

Dakota Johnson

Između plavih uvojaka i raskošnih tamnosmeđih nijansi smjestila se raskošna, nježna i topla boja lješnjaka koju su kao savršenu nijansu i osvježenje frizure ove jeseni odabrale ‘it’ djevojke iz celebrity svijeta. S daškom topline koji će unijeti u jesensko sivilo, boja lješnjaka istovremeno je jedna od onih rijetkih nijansi koja pristaje baš svima, bez obzira na boju tena i očiju, dužinu i teksturu kose.

Ove jeseni već ju nose Olivia Palermo i Jessica Alba, Elizabeth Olsen i Dakota Johnson koja je boju lješnjaka spojila s dugim slojevitim uvojcima i šarmantnim šiškama, ali i mnoge druge djevojke čiji modni stil i beauty odabire obožavamo. Dozu inspiracije pronađite u nastavku.

Olivia Palermo

Elizabeth Olsen

Kate Mara

Foto: Profimedia

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori