Jedino rumenilo koje vam treba ove zime

Make up trikovi 2

Stoljećima, žene koriste različite načine ne bi li svojim obrazima dale nježno ružičastu boju i postigle prirodan, zarumenjen izgled. Dok su Egipćanke koristile pigment soka cikle, u viktorijansko doba lagano štipanje obraza bio je način kojim su žene postizale željeni zarumenjeni izgled, pojava rumenila revolucionizirala je način postizanja savršeno zarumenjenih obraza koji licu daju efekt svježine i odmorenosti. Rumenilo u prahu klasik je u svijetu rumenila koji se nalazi u make up kolekcijama većine ljubiteljica šminke. Posljednih nekoliko godina, nakon pojave rumenila kremaste teksture, na policama drogerija pojavilo se rumenilo u svojoj tekućem obliku. Iako su mnogi bili zaintrigirani ovim inovativnim novitetom, njegova reputacija proizvoda teškog za korištenje bilo je ono što je obeshrabilo mnoge.

Vrijeme je pobilo predrasudu o “teškom karakteru” tekućeg rumenila i njegova popularnost je, polako, ali sigurno, kontinuirano rasla. Sve više beauty insajdera u ovom su proizvodu prepoznali njegov puni potencijal i s mnogobrojnim sljedbenicima na društvenim mrežama podijelili koliko zapravo korištenje tekućeg rumenila može biti jednostavno. Najveća prednost ovog rumenila njegova je nevjerojatna sposobnost prilagođavanja i uvijek prirodni izgled. Također, njegova lagana formula bit će savršena za ljetne dane kada želite izbjeći osjećaj slojeva šminke i za zimske dane kada će puderasta tekstura rumenila u prahu dodatno isušivati često već isušenu kožu izloženu niskim temperaturama.

Yves Saint Laurent

Pri nanošenju rumenila u tekućem obliku, brzina je od presudne važnosti jer tekućine se upijaju brzo i u protivnom više nalikuju osipu no prirodnoj zarumenjenosti. Iako je u nanošenju tekućeg rumenila brzina od presudne važnosti, kad govorimo o količini rumenila koju trebamo nanijeti, skromnost je jednako nezaobilazna vrlina. Kako bi postigli zamišljenu zarumenjenost, malo proizvoda nanesite na lice i utrljajte kistom, a za jaču pigmentaciju postupak strpljivo ponavljajte do željnog rezultata.

Tekuće rumenilo

Benefit

Danas, u ponudi luksuznijih brendova i onih drogerijskih nalazi se nekoliko tekućih rumenila vrijednih kupovanja. Najpoznatije i najpopularnije tekuće rumenilo, koje je djelomično zaslužno za veliki porastobožavatelja ovog neobičnog proizvoda, zasigurno je bene tint brenda Benefit. Osim kao rumenilo, u vašoj make up kolekciji poslužiti kao proizvod za usne kojima će također dati decentni sjaj i dodir prirodnog nježno ružičastog pigmenta. Osim omiljenog bene tint-a, tekuće rumenilo možete pronaći i na policama hrvatskih drogerija, u ponudi NYX-a, L’oreala, Inglota i Yves Saint Laurenta.

nyx-lip-and-cheek-souffle

NYX

L'oreal

L’oreal

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori