Snaga kavijara u La Prairie liniji

Još 1980. brend La Prairie je krenuo u borbu protiv bora sa svojim revolucionarnim anti-aging proizvodima. U 1987. rođena je Caviar kolekcija za njegu kože koja je oduševila žene diljem svijeta.

La-Prairie-Caviar-Collection

Proizvodi poznati po svojim hranjivim sastojcima i lifting efektu, te odličnoj teksturi, nastavljaju osvajati i ove jeseni. Kavijar je ključni sastojak ove linije za njegu kože. Taj simbol luksuza i prestiža poznat je i po svom sastavu, a sadrži sve potrebno za lijepu kožu, od vitamina, minerala do omega 3 masnih kiselina.

La-Prairie-Skin-Caviar-Luxe-Sheer-cream

Anil Kalyanapur zaslužan je za prepoznatljiv dizajn pakiranja koji ove jeseni dolazi u plavoj boji koju ne možete ignorirati. La Prairie je posvećen njezi kože na drugačiji način, a kvalitetu ovog brenda prepoznale su žene koje znaju da ljepota dolazi iznutra.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori