Pletenice koje će učiniti efektnim čak i najobičniji stil

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Ako niste u cijeloj vojsci žena koje u proteklih par sezona nisu mogle odoljeti trendu bob i lob frizura, a ne nosite ni vrlo kratku kosu, sigurno se često budite s mišlju kako ćete taj dan stilizirati svoju dugu kosu. Ponekad je najjednostavnije nositi ju raspuštenu, ponekad vam smeta pa biva povezana u rep ili smotana u ležernu punđu, a jedna od ideja za styling duge kose svakako su i pletenice. Još jedan besmrtan stil i trend koji iz sezone u sezonu ostaje s nama i jedino što se mijenja su neke varijacije na temu.

Pod utjecajem nekih recentnih trendova kao što su boxer ili pancake pletenice, veliku popularnost stekli su najraznolikiji tipovi pletenica, počevši od djevojački zaigranih pa sve do vrlo sofisticiranih i od onih messy stila do maksimalno uglađenih. No, što se zapravo nosi ovih dana? U potrazi za odgovorom na ovo pitanje, zavirili smo na Instagram profile žena koje su nam po pitanju duge kose i potencijalnih frizura već neko vrijeme velika inspiracija. Stilove koje one u posljednje vrijeme nose vrlo lako ćete rekreirati i same, a malo nadahnuća pronađite u nastavku.

A post shared by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

A post shared by Paola Alberdi (@blankitinerary) on

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

A post shared by Missy Cook (@missysueblog) on

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori