Istaknite oči uz ove olovke za obrve

olovka

Beauty proizvod koji je uz maskaru postao ‘must-have’ u svakoj kozmetičkoj torbici je svakako i olovka za obrve. Osim što će oblikovati i uokviriti vaše lice može poslužiti kao proizvod kojim možete postići dramatičan ‘look’ bez dodatne šminke. Nakon oblikovanja obrva posegnite za nijansom koja u potpunosti odgovara prirodnoj boji vaših obrva koristeći se odgovarajućom četkicom. Nekada je ovo bio puno veći problem, jer na raspolaganju nije bilo kvalitetnih olovki za obrve, no u današnje vrijeme ponuda je više nego dovoljna tako da bez problema možete pronaći proizvod koji će vam odgovarati kako po teksturi tako i po boji.

olovka2

Prilikom odabira olovke za obrve potrebno je povesti računa da njena tekstura ne budu pre masna već puderasta i što postojanija. Trenutno su u modi nešto šire, prirodne obrve, no bez obzira, uvijek se držite pravila da ne mijenjate previše prirodan oblik vaših obrva, jer upravo takav oblik najbolje pristaje i na taj ćete način, bez obzira na aktualne modne trendove, s obrvama koje lijepo uokviruju vaše lice i ističu njegove crte, sigurno uvijek biti u trendu. U galeriji potražite 10 odličnih olovki za oblikovanje obrva.

Foto: Imaxtree

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori