Vrijeme je za maske za usne

Maske za usne

Ništa ne godi koži kao onih pola sata do sat vremena koje na tjednoj bazi odvojimo, kako bismo napravili peeling, nabacili masku i dubinski ju njegovali. Bilo da koristimo klasične maske ili sve popularnije ‘sheet’ maske, generalno pravilo je da njima izbjegavamo oči i usne, no zanimljivo je kako na tržištu postoje i maske koje ciljano i isključivo njeguju usne!

Radi li se o prolaznom trendu ili još jednom vidu njege koji će dugoročno zaživjeti, tek treba vidjeti. U svojoj ponudi maske za usne ima sve više brendova, počevši od onih korejskih, pa sve do popularnih beauty imena na zapadnom tržištu, kao što su na primjer Starskin i Sephora. Starskin je prije godinu dana na tržište stavio masku DREAMKISS™, njegujuću maramicu u obliku usana, koja im se prilagođava poput druge kože, pruža intenzivnu hidrataciju i ne samo da ih čini mekšima i nježnijima na dodir, već i navodno povećava njihov volumen.

Formula je bogata super njegujućim sastojcima, poput kokosova ulja, meda i chia sjemenki, a usne transformira u samo 15 minuta. KNC Beauty s druge strane ima prvu masku za usne s kolagenom, a ružino ulje, ekstrakt višnje i vitamin E usne čine lijepima iznutra i izvana. Osim toga, ove maskice odličan su primer za nanošenje ruža. 

Korejski Etude House osmislio je gelaste ‘flastere’ za usne koji uklanjaju mrtve stanice kože, čine usne elastičnima i hidratiziranima. Osim usana, njeguju i područje kože oko njih, s obzirom da dimenzijom prelaze sami okvir usana. Laneige također ima malog čudotvorca i njega možete nositi na usnama preko noći.

Nanosi se malim aplikatorom, a preko noći na usnama djeluje vitaminom C i antioksidansima iz ekstrakata bobičastog voća te hijaluronskom kiselinom. Želite li ove zime zaštititi usne od isušivanja, svakako nabavite nekoliko primjeraka ovih maskica!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori