Najljepši make up proizvodi u boji vina

Gucci

Gucci

Jedan od zapaženijih beauty trendova na jesenskim revijama modnih dizajnera definitivno su bile zavodljive usne u znaku vrlo tamnih i dramatičnih tonova. Nijanse su varirale od duboke crvene, preko tamnoljubičaste pa sve do crne, čime su usne postale pravi ‘statement’ detalj na licu, na koji će se obraćati sva pozornost u hladnijim danima.

No, ako takav tip make upa smatrate predrastičnim, kompromis ćete pronaći u boji vina, koja također trenutno proživljava svoju renesansu. Varira od svijetlijih, par tonova tamnijih tonova klasične crvene pa sve do svojih dubljih verzija.

Versace

Versace

Još privlačnija je zbog tekstura koju su joj dali slavni make up artisti, pa se tako primjerice boja vina na usnama ove sezone nosi uz glitter ili jaki lak efekt. Svoj ruž za usne u ovoj boji možete upariti uz lak za nokte komplementarnog tona, a ako ste dovoljno odvažne, boju vina ćete isprobati i na očima. Pritom vrijedi jedno pravilo; naglasite li bojom vina oči, usne će biti decentne, a ako su upravo usne fokus boje vina, oči neka budu minimalno naglašene.

Foto: IMaxTree

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori