Nove M.A.C palete za konturiranje lica

ALL THE RIGHT ANGLES_AMBIENT_RGB_300

Svim ženama koje još uvijek nisu svladale konturiranje lica, kao i postojećim obožavateljicama spomenute tehnike, M.A.C je ovog proljeća odlučio uskočiti u pomoć s novom ‘All The Right Angles’ paletom za lice, koja sadrži tri legendarna M.A.C proizvoda u praktičnom pakiranju.

Paleta sadrži baršunaste ‘Cream Colour Base’ nijanse te moćne Sculpting i Shaping pudere za konturiranje i oblikovanje u četiri različite palete – Light, Medium, Medium-Dark i Dark.

ALL THE RIGHT ANGLES_BEAUTY_RGB_300

‘All The Right Angles’ paleta pomoći će vam da oblikujete, osvježite i konturirate te na taj način istaknite svoje crte lica. Za najbolje rezultate lansiran je i ‘Duo Fibre Curved Sculpting’ kist 164, s kojim će korisnice ovog M.A.C proizvoda postati prave make up profesionalke.

Foto: M.A.C

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori