Lagane ljetne kreme za lice sa zaštitnim faktorom

krema za lice

Jednako kao što su hladnoća i vjetar glavni uzročnici stresa za našu kožu u zimskim mjesecima, u ljetnim danima to su izloženost štetnom UV-zračenju i velikim vrućinama. Upravo zbog toga, na njezi kože lica treba konstantno raditi, kako bi ona u svim situacijama zadržala svoje zdravlje i ravnotežu. Jedino bitno što se zapravo mijenja s promjenom godišnjeg doba, tekstura je dnevne kreme kojom njegujemo lice. Dok zimski mjeseci vole bogate i guste formule, ljeti koža voli disati pa se i kreme biraju prema tome koliko su lagane i neopterećujuće.

Ono što koži treba vratiti nakon izlaganja suncu, njena je vlaga. Tu u pomoć uskaču hidratantne kreme, koje će ju dubinski vlažiti i hraniti. Ne propustite nabaviti hidratantni preparativni proizvod koji sadrži zaštitni faktor – u jednoj ćete kremi tako dobiti zaštitu od dehidracije kože, ali i zaštitu od štetnih sunčevih zraka i potencijalnih oštećenja prouzrokovanih istima. Jednom kada je koža nahranjena, vratit će vam to svojim blistavim i zdravim sjajem. Hidratantne kreme dostupne na tržištu danas pokrivaju sve tipove kože; one jako osjetljive, suhe i vrlo suhe, mješovite, masne i problematične, zrele s finim linijama i borama… U galeriji donosimo 10 preparata koji će vam pomoći ovog ljeta.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori