Pletenica i pletivo – najbolja kombinacija za hladnu jesen

Pletenica i pletivo

Ako zbog nečeg volimo hladnu jesen, to je onda zbog divnog pletiva u koje možemo uskočiti. Posljednjih sezona nose se oversized puloveri, koji su meki, topli i tako udobni, a osim toga fenomenalno izgledaju kao dio kombinacija za hladne jesenske i zimske dane. Pletivo nas osvaja u neutralnim i ledenim bojama, te je idealno za stvaranje hygge atmosfere u svom domu, koju će dodatno upotpuniti toplina kamina, miris i aroma vrućeg napitka i neka dobra knjiga.

Pletenica i pletivo su cool kombinacija

Modeli pletiva u neutralnim i ledenim bojama i dalje su hit, a tražite li frizuru koja će najbolje odgovarati vašem oversized puloveru, onda je to bez sumnje pletenica. Kosa može biti u potpunosti začešljana u stranu i zatim ispletena u jednu nonšalantnu pletenicu iz koje će slobodno viriti pramenovi ili se možete odlučiti za dvije simetrične pletenice u boxer stilu. Opcija je i gornje pramenove začešljati unatrag i od njih napraviti jednu pletenicu u sredini. Nekoliko neodoljivih ideja za ovu sezonu, koje u jedno kombiniraju pletivo i pletenice, pronađite u nastavku.

Objavu dijeli freepeople (@freepeople)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori