Novi uzbudljivi beauty proizvod

Bobbi Brown Remedies

Prije samo nekoliko dana, scenom se proširila vijest kako slavna Bobbi Brown napušta kozmetički brend koji je osnovala i koji nosi njeno ime. Nakon 25 uspješnih godina, Bobbi se prema vlastitim riječima odlučila posvetiti nekim novim poslovnim pustolovinama, a ova beauty marka nastavlja funkcionirati bez nje, budući da je još od 1995. pod okriljem kozmetičkog magnata Estée Lauder.

Bobbi Brown Remedies2

Istovremeno, Bobbi Brown Cosmetics svojoj je vjernoj publici i onoj koja će to tek postati priredio mnoštvo novih razloga za uzbuđenje. Novost su Bobbi Brown Remedies, proizvodi koji predstavljaju ciljana rješenja za sve probleme vaše kože, bilo da su to proširene pore i prištići, siva i umorna koža, suha i perutava koža, manjak elastičnosti kože, crvenilo i iritacije ili ispucala koža.

Bobbi Brown Remedies3

Svaki od ovih problema adresira po jedan Remedies proizvod, odnosno tretman koji je baziran na prirodnim uljima i ima učinak temeljen na provedenim istraživanjima kroz dulji period vremena.

Bobbi Brown Remedies4

Novi proizvodi redom su Skin Clarifier, Skin Reviver, Skin Moisture Solution, Skin Fortifier, Skin Relief i Skin Salve, a ovih 6 junaka s područja njege kože u prodaju je stiglo kao dio Bobbi Brown kolekcije za proljeće 2017. O njima više doznajte ovdje.

 

Foto: Bobbi Brown

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori