8 celebrity pletenica za ljetnu inspiraciju

Kate Mara

Kate Mara

Koliko god inovacija beauty brendovi i frizerski stilisti uvodili po pitanju kose, neke frizure i dalje su klasik od kojeg se teško odmičemo. Jedna od njih je pletenica, koja je kao stil u kosi prisutna na sceni već dugi niz godina i još uvijek nema namjeru tako lako nas napustiti. Dapače, upravo ove sezone svjedočimo velikom povratku takozvanih boxer pletenica, koje su u potpunosti zaludile poznate djevojke i žene.

No, nisu samo boxer pletenice trenutno ‘in’. Čar ove frizure leži upravo u njenoj svestranosti, pa se tako pletenice mogu izvesti na sto različitih načina i u svakoj prigodi izgledati odlično. Sezona u koju ih nekako uvijek smještamo je ona ljetna, stoga ponestane li vam inspiracije za ljetnu frizuru koja će vam obilježiti naredne dane, mi predlažemo upravo pletenice. Inspiracije iz holivudskih krugova i više je no dovoljno, a poznate glumice, modeli i trendseterice dale su ideje u kakve pletenice stilizirati kosu.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Neki stilovi izuzetno su elaborirani, a jedan takav pokazala je Olivia Palermo. Njene pletenice u pletenici najbolje je povjeriti stručnim rukama frizera, no tražite li frizuru koju ćete moći napraviti i u kućnoj radinosti, ležerna pletenica Olivije Wilde look je kojem biste mogli stremiti. Jednu dugačku pletenicu sa strane nose i Karolina Kurkova i Kaya Scodelario, a dugačka kosa može se povezati i u pletenicu koja će krasiti krunu glave, kao što je slučaj kod Chanel Iman. Pletenica može biti i detalj u frizuri, što je pokazala Cara Delevingne. Ideje za ljetne pletenice pogledajte u nastavku.

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Emma Roberts

Emma Roberts

Kaya Scodelario

Kaya Scodelario

Chanel Iman

Chanel Iman

Adele Exarchopoulos

Adele Exarchopoulos

Karolina Kurkova

Karolina Kurkova

Foto: Guliver/Getty Images

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori