Umjetnica koja radi najluđe instalacije od balona

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Upoznajte Jihan Zencirli aka Geronimo

Da je umjetnost uistinu svuda oko nas potvrđuje i mlada otkačena umjetnica Jihan Zencirli, poznatija pod umjetničkim imenom- Geronimo. Ova tridesettrogodišnjakinja je radost koju pružaju baloni pretočila u urnebesno zabavne, ali toliko lijepe i atraktivne instalacije da ih poželite zagrliti od sreće.

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Ona cijele zgrade prekriva balonima. Kreira neobična djela koja inspiriraju i najnekreativnije mrgude. Prpošnost i estetika koju rasipa kroz svoju umjetnost nešto je najbolje što smo u posljednje vrijeme vidjeli.

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Gwyneth Paltrow ju je također na svom blogu preporučila za kreiranje ambijenta najboljih rođendanskih proslava. Jihan je surađivala u Cadillacovoj kampanji,  obilježavanju rođendana muzeja The Broad u Los Angelesu, surađivala je i s New York City baletom, a nahvalio ju je i The Oprah Magazine.

Ulična umjetnost uz njenu kreativnost dobiva novu dimenziju, ali doslovno. Za neke ideje koristila je i više od 200 000 balona. Skulpture (privremene) koja stvara rasadnik su razdraganosti. A poigravajući se različitim bojama i oblicima postiže različite percepcije i reakcije kod ljudi što je posebno zanimljivo i zabavno.

Zašto proljetne zabave i rođendane ne uljepšati instalacijama od balona?

Iako nismo Jihan, svakako njezino stvaralaštvo možemo posuditi kao izvor inspiracije da sebi i ljudima iz svoje okoline uljepšamo dan i to upravo balonima. Počinje sezona proslava na otvorenom, rođendana i sličnih zabavnih evenata pa uopće ne bi bilo loše, poigrati se balonima i tako unijeti novi način doživljaja estetike.

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Uz pomno izabranu chic party odjevnu kombinaciju, slasnu tortu koja govori više od milijun riječi, proljetne kovrče, bajkovite cipelice i plesnu glazbu, proslava rođendana svakako zahtjeva i balone koji će svakome izmamiti osmijeh na lice. A i lijepo se slikaju.

Svoj fantastični kutak za slikanje s društvom zato svakako upotpunite balonima koji će umjesto vas cijelom Instagramu reći koliko ste ponosni na broj svojih godina koje s veseljem proslavljate.

Ili istaknite svoju osobnost omiljenom bojom balona koji savršeno pristaje vašoj proljetnoj manikuri.

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Zaplešite uz ritmove omiljene playliste i drage ljude počastite cijelom hrpom veselih balona. To će sigurno proslavi dodati poseban začin dječje radosti i vrckavosti. Dodavajte se balonima dok plešete i luckasto se grlite. Sjećate se one stare kako je dan bez smijeha potpuno potraćen dan.

Ako ste proljetno dijete i još uvijek niste osmislili rođendanski party, razmislite i o ovom malom, slatku detalju. Jer život čine male stvari.

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

A post shared by JIHAN ZENCIRLI (@geronimo) on

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori