U New Yorku službeno predstavljena kolekcija Balmain x H&M

Sinoć je na njujorškom Wall Streetu kolekcija Balmain x H&M imala svoju globalnu premijeru na modnoj pisti pred publikom punom slavnih osoba. Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley i Alexa Chung neka su od imena koja su imala prilike ekskluzivno vidjeti glamuroznu, moćnu i raskošnu kolekciju koju je dizajnirao Olivier Rousteing. Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina širom svijeta i online od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M trgovini u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

Gigi Hadid, Kendall Jenner, Jourdan Dunn

Gigi Hadid, Kendall Jenner i Jourdan Dunn

Noć je bila odvažna i snažna kao Rousteingov dizajn te je spajala modu i glazbu u čast kolekcije u prostoru uređenom kao futuristički sustav podzemne željeznice. Nakon ekskluzivne projekcije videozapisa glazbene podloge kampanje s Kendall Jenner plesne skupine zagrijale su atmosferu i pripremile okupljene za reviju s modelima kao što su Gigi i Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls.

Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Ann Sofie Johansson, Olivier Rousteing, Dudley O'Shaughnessy, Gigi Hadid

Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Ann Sofie Johansson, Olivier Rousteing, Dudley O’Shaughnessy, Gigi Hadid

hmbalmain1

Backstreet Boys, Olivier Rousteing i Ann Sofie Johansson

Nakon modne revije Backstreet Boys band iznenadio je okupljene ekskluzivnim nastupom uživo, šireći vibru 90-ih. “Večeras se ostvario moj san. Energija i atmosfera bile su fantastične, a nastup grupe Backstreet Boys samo za Balmain x H&M bio je nevjerojatan. Čast mi je surađivati s H&M-om, a večerašnje pokretanje kolekcije nikad neću zaboraviti”, rekao je kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing.

Alexa Chung

Alexa Chung

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Diane Kruger

Diane Kruger

Olivier Rousteing i Kendall Jenner

Olivier Rousteing i Kendall Jenner

Kylie Jenner i Lewis Hamilton

Kylie Jenner i Lewis Hamilton

Joan Smalls

Joan Smalls

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori