Pouzdano mjerenje temperature uz Braun

Mnogi roditelji ne znaju kako definicija vrućice ovise o dobi djeteta pa tako normalna tjelesna temperatura kod četverogodišnjaka može biti vrućica kod novorođenog djeteta. Kako bi olakšao i pomogao roditeljima, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision tehnologiju. Istaknuti proizvođač aparata za kućanstvo donosi dva nova modela ušnih toplomjera BRAUN Thermoscan 7 IRT 6520 i digitalni toplomjer BRAUN PRT 2000.

toplomjer2

Primjena tehnologije je jednostavna: nakon odabiranja djetetove dobi na zaslonu, oznake u bojama će objasniti rezultat temeljen na određenoj dobi. Normalna tjelesna temperatura označena je zelenom bojom, povišena žutom bojom, a visoka tjelesna temperatura ili vrućica crvenom. Age Precision, tehnologija pogodna je za mjerenje temperature svih članova obitelji, bez obzira na dob, a još dodatno olakšava i pomaže roditeljima prilikom interpretacije tjelesne temperature kod djeteta. Proizvodi se mogu kupiti isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori