Najveća skulptura od papira brenda Oh my deer

IMG_8235

Već smo pisali o dekorativnim skulpturama hrvatskog brenda Oh my deer. Njihov potencijal prepoznala je i King Kong Agency iz Osijeka, te su došli na ideju da realiziraju veliku skulpturu gorile što je svakako predstavljalo izazov Davoru Lovriću, kreativcu koji stoji iza ovog zanimljivog i maštovitog brenda.

IMG_8242

IMG_8136

Ovo je najveća skulptura tih dimenzija koju je izradio, izrada je trajala nekoliko dana, bila je prilično zahtjevna, no krajnji izgled i dojam prilično su efektni. Bojom u spreju, kao završni ‘touch’ postigao je da skulptura ne djeluje kao da je napravljena od papira.

IMG_8222

IMG_8197

Velika skulptura gorile krasit će poslovan prostor firme u Osijeku, a kako su ostale skulpture ‘sjele’ u razne prostore pogledajte na Oh my deer Facebook stranici.

IMG_8155

Foto: Photography by Madison (Mateja Lozančić)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori