Ukrasite prostor papirnatim skulpturama s hrvatskim potpisom

Od raznih dekoracija za dom novost su predmeti od papira, no najzanimljiviji su nam oni koji svojim inovativnim pristupom iznenađuju i na možda neobičan, no isto tako odličan, način ukrašavaju dom te ga čine iznimno zanimljivim. Osim doma, skulpture će i poslovnim prostorima dati drugačiji, kreativan karakter.

OH MY DEER 5

OH MY DEER 1

Skoro pa da je naziv osječkoj brenda Oh, my deer bio i reakcija kada smo vidjeli njihove izvanredne skulpture. Drugačije, poligonalne skulpture savršene su dekoracije za dom, u isto vrijeme nježne, lagane, decentne i elegantne. Bez obzira na dopadljivi karakter one svojom veličinom, izgledom i čvrstoćom daju jedan ‘statement’ moment prostoru.

OH MY DEER 3

Umjesto trofejnih figura životinja na zidu, ove skulpture na humaniji način, čine trofeje, osvojene maštom… Osim trofejnih skulptura jelena i jednoroga na zidovima, Oh, my deer brend donosi i samostojeće skulpture, na primjer psa i kunića. A za ljubitelje manjih dekorativnih predmeta svakako su odličan ukras manji reljefi smješteni u okvir, kao za fotografiju ili sliku.

OH MY DEER 4

OH MY DEER 9

Kakve sve skulpture izrađuje Oh, my deer možete saznati na Facebook stranici te Instagram profilu.

OH MY DEER 10

OH MY DEER 6

Komentari