‘Driving home for Christmas’ sada ima novo značenje

Prve blagdanske žaruljice su upaljene, drvene adventske kućice ukrašene crvenim i zelenim žaruljicama, kuglicama i raznim dekorativnim ukrasima. Kuhane ili pečene kobasice, sarma ili slatke fritule šire blagdanski miris gradovima diljem Hrvatske i zovu te doma. Miris kuhanog vina, klinčića i cimeta samo još više podsjećaju na topli dom. Još nisi krenuo doma? Poznata lica, poznati glasovi, poznati smijeh i tople večeri te čekaju. Tvoja te obitelj čeka – doma.

Sve tvoje je doma

Sve tvoje je tu, točno tu gdje si je ostavio kada si odlučio izabrati neki svoj drugačiji put. Kažu da je svugdje lijepo, ali da doma je najljepše. Kažu da je srce tamo gdje je dom, a dom je tamo gdje su svi tvoji. Stoga te zovemo doma. Nije sve uvijek tako sjajno, ali u prosincu jest. Sve je sjajno. Na tisuće i tisuće žaruljica sjaji samo za tebe i svi tvoji te čekaju. Prošeći Zagrebom, Splitom, Zadrom, Varaždinom, Osijekom ili bilo kojim tvojim omiljenim gradom i vidjet ćeš poznata lica. Vidjet ćeš svoje.

I nije tako teško doći doći do tih gradova. I da bi se vratio kući ne treba ti cijelo bogatstvo. Možda te kući ne možemo dovesti s čarobnim saonicama, jer Rudolf je već zauzet, ali svi smo umreženi, svi smo povezani u zelenu mrežu. I zato smo za tebe povezali preko 2.500 destinacija diljem Europe, da se možeš vratiti iz gotovo bilo kojeg grada.

Zelena božićna boja, tvoj putokaz kući

Možda nemaš uvijek želju za putovanjem autobusom u trajanju od nekoliko sati, ali ako je on udoban, ima sve što je potrebno da bi putovanje prošlo ugodno i brzo poput besplatnog interneta, utičnice kod sjedala, pa čak i više prostora između sjedala za odmor i udobnost, razmisli još jednom. Mobitel ili laptop spremni uvijek za gledanje filmova ili za neprekidno surfanje po internetu ili konačno prilika za dobar san prije božićnog slavlja mogu biti dobar razlog zašto baš zelene boje i zašto se vratiti svojoj obitelji.

Putovanja za sve generacije s istim ciljem

Prosinac je mjesec kada smo svi pod snažnim utjecajem emocija, mjesec kada samo želimo biti među svojima i sa svojima. Bezbrojne reklame koje nas prate cijelim putem blagdanskog mjeseca, sve ukazuju na dom. I biti za stolom kad se prolomi smijeh obitelji, ono je što kuću čini domom.

Preko 100 milijuna putnika povezalo se zelenim bojama FlixBusa, mnogi od njih na putu kući, upoznali su nekog novog i svog. FlixBus otvara sva vrata i već punih šest godina povezuje ljude iz cijelog svijeta, stoga nije neobično da postoje ljubavi iz FlixBusa, da postoje vjenčanja i rođenje bebe upravo u tim zelenim autobusima. Dozvoli sebi biti dio ove velike obitelji koja će te ispratiti tvojoj obitelji. I tko zna, možda se upravo na putu kući, u zelenom autobusu nalazi netko tko se vraća svojoj obitelji, a mogao bi postati i tvoja obitelj.

Foto: PR

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori